Priprave na relija v polnem teku

V petek 25. januarja 2019 ob 18:00 se je v prostorih AMD Gorica sestala Sekcija za avtošport. S pozdravnim nagovorom je prisotne najprej sprejel predsednik avto sekcije AMD Gorica Miran Terčič, nato pa je besedo prevzel tajnik sekcije in gonilna sila naših relijev Nova Gorica Renato Hvala.

Renato je povedal nekaj novosti o sezoni 2019 in predstavil delo, ki ga opravlja organizacijski odbor Rally-a Nova Gorica. Z navdušenjem je naznanil tudi, da bo v letošnji sezoni 3. MAHLE Eco Rally štel za najvišji možni rang v FIA prvenstvu za avtomobile na alternativna goriva. Nato je beseda stekla o članih avto sekcije kateri bodo v letošnjem letu nosilci tekmovalne licence kot tudi športni funkcionarji. Veseli nas, da se število licenciranih članov z vsakim letom povečuje, kar je pokazatelj, da se v klubu dobro dela.

V sezoni 2019 je v Avto sekcijo včlanjenih 84 članov od katerih bo barve AMD Gorica zastopalo kar 29 članov z tekmovalno licenco ter 34 članov z licenco športnega funkcionarja.

Da bo čas do prve dirke v letošnji sezoni hitreje minil, bodo v naslednjih tednih objavljeni krajši intervjuji v katerih se bodo vsi tekmovalci iz vrst AMD Gorica tudi uradno predstavili.